Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-29
|
Kategorier:

Nyheter,

Falun

Byggstatus i Grycksbo

Under början av 2018 gjorde vi en paus i arbetet på grund av dels en lång vinter samt kvalitetsöversyn så att vi även i framtiden kan hålla den höga kvalitetsnivå vi kräver i grävarbetet. Pausen innebar dock inte att vi slutade arbeta. Projektering och andra planeringsarbeten har fortsatt kontinuerligt, den tillfälliga pausen handlade enbart om grävarbetet.

Det är ett omfattande projekt då det krävs flertalet markavtal och andra tillstånd samt att vi ska samförlägga vårt fibernät med Falu Energi vilket gör att det tagit längre tid att genomföra än vi först planerat för.

Tidplan för ditt område
Vi har i dagsläget det mesta klart gällande planeringen och kommer inom kort återuppta grävarbetet samt återställning av tidigare utfört arbete. De resterande fiberanslutningarna beräknas var klara innan årets slut.

Vi är väldigt stolta över att ha fått ditt förtroende att bygga ut fiber i ditt område och vi gör allt vi kan för att leva upp till det förtroendet. Vi beklagar att återkopplingen kring projektet dragit ut på tiden, det vi beskrivit ovan ska inte ses som en ursäkt, utan som en förklaring utifrån de utmaningar vi mött på vägen och hur vi har åtgärdat dem för att vi ska komma vidare med fiberutbyggnaden i ditt område.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan